Els vins de Vinya els Vilars a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega

L’estand de T- de Terra acollirà, entre altres, una mostra dels vins del celler Vinya els Vilars d’Arbeca amb motiu de la celebració de la 13ª Fira del Medi Ambient de Tàrrega, que es durà a terme aquest cap de setmana amb la participació de més de 60 expositors.

Aquest cap de setmana, dissabte 6 i diumenge 7, la localitat de Tàrrega acollirà una nova edició de la Fira del Medi Ambient, una bona ocasió per conèixer propostes, productes i serveis respectuosos amb el medi  ambient i afavoridors d’un creixement sostenible.

Els amants dels vins de Vinya els Vilars,  celler adscrit a la DO Costers del Segre, i totes les persones que els vulguin conèixer podran trobar-los a l’estand de T-de Terra, empresa dedicada a la promoció i divulgació dels productes agroalimentaris i zones de producció que donen valor al territori i al seu entorn, paisatge, cultura i tradició.

13 Fira del Medi Ambient – Tàrrega

  • Dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre de 2012
·
  • De 10 a 14 h. i de 16:30 a 21:30 h.
·
  • Plaça les Nacions Sense Estat, Espai MerCAT i Espai Fassina
·
  • Organitza: Regidories de Promoció Econòmica, Fires i Medi Ambient
·
  • Entrada gratuïta

Aquest esdeveniment continua creixent fins assolir els 3.000 m2 de superfície, repartits entre la plaça de les Nacions sense Estat, l’Espai MerCAT i l’Espai Fassina. Aquest últim s’incorpora al recinte i es dedicarà als vehicles d’eficiència energètica, híbrids i elèctrics, així com als sistemes de recàrrega.

La fira congregarà la xifra rècord d’una seixantena d’expositors i exhibirà les últimes novetats en mobilitat, autoconsum energètic a les llars o ús de biomassa entre altres. Alhora, es transmetran valors de conscienciació ecològica a través d’una cinquantena de tallers i conferències gratuïtes, a més d’atractives exposicions per a tota la família.

http://www.tarrega.cat/firambient.html

www.tdeterra.cat

Esta entrada fue publicada en Enoteca y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario